Haemme Valukumpu Oy:lle Joensuuhun

Ruiskuvaluasettajaa

Etsimme tiimimme vahvistusta ruiskuvaluasettajan työtehtäviin. Ruiskuvaluasettajan tehtävässä huolehdit ruiskuvalukoneiden muottien asennuksesta, käynnistät ajot sekä varaat koneille tarvittavat raaka-aineet. Lisäksi huolehdit koneiden häiriöiden poistosta. Työssäsi pääset käyttämään myös robottiohjelmointia.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Ouneva Group on vakavarainen ja nopeasti kehittyvä 50-vuotias perheyhtiö. Ruiskuvaluasettajana pääset työskentelemään monipuolisessa ja vaihtelevassa muoviteollisuuden tehtävässä. Olemme investoineet konekantaamme ja pääsetkin työskentelemään moderneilla tuotantokoneilla. Vakituisena työntekijänä saat käyttöösi hyvinvointiasi tukevat edut, kuten laajat työterveyshuollon palvelut, ePassin, työsuhdepyöräedun, kannustavan voittopalkkiomallin ja muut uuden hyvinvointimallimme mukavuudet. Saat työkavereiksesi ammattitaitoisen tiimin, joiden puoleen voi aina kääntyä ja tuleva esihenkilösi on tiiviisti arjessa mukana.

Toivoisimme sinulta aikaisempaa työkokemusta asettajan tehtävistä. Mikäli sinulla ei ole vielä kertynyt asettajan tehtävästä työkokemusta, mutta sinulla intoa oppia uutta ja työllistyä muoviteollisuuden tehtäviin, haluamme kuulla sinusta lisää. Olemme valmiita tarjoamaan sinulle lisäkoulutusta, taustastasi riippuen. Olethan valmis työskentelemään kolmivuorotyössä.

Haluatko kuulla tehtävästä lisää?

Aloitusajankohdan osalta olemme joustavia, ja siitä voidaan sopia yhdessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin esihenkilö Jari Piipponen. Jarin tavoittaa puhelimitse numerosta 0504326079 tai sähköpostilla osoitteesta jari.piipponen@valukumpu.fi.

Kerrothan lisää itsestäsi, niin me olemme sinuun yhteydessä.

Ota yhteyttä:

Puhelin:
041 731 4934
Sähköposti:
rekry@ouneva.fi

Sijainti: Raivaajantie 1, Joensuu

Valukumpu Oy