Haluatko viettää tulevan kesän kanssamme? Ouneva Groupin kesätyöhaku on käynnissä.

Tarjolla on monenlaisia tehtäviä teollisuuden parissa. Voit työskennellä esimerkiksi seuraavissa tehtävissä:

kokoonpano-, esivalmistelu- ja vaihetyömaalaamo, särmäys ja hitsauskoneistus ja valimotyövarasto- ja lähettämö

Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuun ajalle. Voimme sopia työsuhteen aloitusajankohdasta ja pituudesta joustavasti sinun kanssasi. Työskentelemme tehtävästä riippuen niin päivä- kuin vuorotyössä.

Työterveyshuollon laajat palvelut ovat ensimmäisestä työpäivästä alkaen käytössäsi. Olemme vastuullinen työnantaja; huolehdimme työntekijöidemme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa osaamista -vaan me opastamme sinut tehtävään. Toivomme, että sinulla on huolellinen ja oma-aloitteinen työskentelyote. Joissakin työtehtävissämme esim. sähkö-, kone- ja tuotantotekniikan-, tai logistiikan opinnoista on hyötyä. Osa työtehtävistämme edellyttää työturvallisuuden ja vuorotyön vuoksi täysi-ikäisyyttä.

Ouneva Groupilla työskenteli viime kesänä noin 80 kesätyöntekijää ja voit kurkata alla olevalta videolta miten heidän kesä meillä sujui.

Miten tästä eteenpäin?

Alla olevalla lomakkeella voit helposti lähettää meille hakemuksen, teethän sen viimeistään 31.3.2024.

Haastatteluun kutsumme valitut hakijat henkilökohtaisesti. Kaikille hakijoille ilmoitamme viimeistään toukokuun aikana, kuinka kesätyön rekrytointiprosessissa sinun kanssasi edetään.

Meillä työskentelystä kertoo mielellään HR-asiantuntijamme Mari Räty, puh. 041-731 4934, rekry@ouneva.fi. Ota rohkeasti yhteyttä, jutellaan lisää!

Henkilöstömme mielestä ihmiset ja ilmapiiri tekee meistä erityisen – joten uskomme, että myös sinä tulet viihtymään meillä.

Ota yhteyttä:

Sähköposti:
rekry@ouneva.fi

Ouneva Group