Me Jotwirellä etsimme Lehmon tehtaallemme kokoonpanijaa. Olemme erikoistuneet elektroniikan ja sähköisten järjestelmien valmistamiseen. Jotwire Oy on osa Ouneva Groupin yritysperhettä.

Tehtävässä tulet työskentelemään elektroniikan kokoonpanotehtävissä. Kokoonpanotyötä tehdään käsin, hyödyntäen erilaisia työkaluja. Lisäksi tehtävässä pääsee tekemään tuotetestausta sekä visuaalista laadunvarmistusta. Kokoonpanotyö sisältää useita erilaisia työvaiheita ja teet tuotteen valmiiksi asti.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle joustavan ja hyvinvointiin panostavan työyhteisön sekä nykyaikaiset tehdastilat, jotka antavat meille erinomaiset työskentelyolosuhteet. Käytössäsi on lukuisia hyvinvointia tukevia etuja kuten joustava työaika, laajat työterveyshuoltopalvelut ja uuden hyvinvointimallimme aktiviteetit. Me koulutamme sinut työhön ja ammattitaitoiset työkaverit ovat apunasi.

Mitä toivoisimme sinulta?

Tarkkuutta vaativassa tehtävässä pärjäät hyvällä sorminäppäryydellä ja keskittymiskyvyllä sekä huolellisella työskentelyotteella. Tehtävä edellyttää hyvää näkökykyä. Jos olet aikaisemmin työskennellyt kokoonpanotehtävissä, on siitä varmasti sinulle tehtävään hyötyä. Olemme avoimia erilaisille taustoille, joten haethan rohkeasti meille.

Toiveemme olisi, että voisit aloittaa työt kesäkuun aikana. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2024 saakka. Työpäivän voit aloittaa liukuvasti klo 5:30–8:00 välillä ja pääsääntöisesti työskentelet päivävuorossa. Olethan tarvittaessa valmis tekemään myös kaksivuorotyötä.

Kiinnostuitko?

Tehtävästä ja meillä työskentelystä saat halutessasi lisätietoja tiimin esihenkilöltä Niko Lappalaiselta. Nikon tavoittaa puhelimitse numerosta 041 731 3525 tai sähköpostilla niko.lappalainen@jotwire.fi.

Haethan mahdollisimman nopeasti, sillä aloitamme keskustelut hakijoiden kanssa jo hakuajalla.

Tervetuloa meille luomaan tulevaisuuden kestäviä ratkaisuja!

Ota yhteyttä:

Puhelin:
041 731 4934
Sähköposti:
rekry@ouneva.fi

Sijainti: Valokaarentie 2, Lehmo

Jotwire Oy